Fonduri EUROPENE

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Știri August 2015 – COMPERUR-Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural

3-18.08.2015 – Cursuri de calificare în cadrul proiectului COMPERUR!
În localitatea Tibru, județul Alba, s-a desfășurat cursul nivel 1 – lucrator in comert. La cursuri au participat 20 de persoane din categoriile grupului țintă al proiectului. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperurcentru@gmail.com.

3-31.08.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea București-Ilfov!
CNIPMMR organizează în perioada 3-31 august sesiuni de mediere cu grupul-țintă al proiectului COMPERUR. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție la sediul biroului regional. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperur.ilfov@gmail.com.

3-31.08.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea Nord-Est!
CNIPMMR organizează în perioada 3-31 august sesiuni de mediere cu grupul-țintă al proiectului COMPERUR. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție la sediul biroului regional. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperur.ne@gmail.com.

3-31.08.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea Centru!
CNIPMMR organizează în perioada 3-31 august sesiuni de mediere cu grupul-țintă al proiectului COMPERUR. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție la sediul biroului regional. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperurcentru@gmail.com.

3-31.08.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea Sud-Vest!
CNIPMMR organizează în perioada 3-31 august sesiuni de mediere cu grupul-țintă al proiectului COMPERUR. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție la sediul biroului regional. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperur.sv@gmail.com.