Fonduri EUROPENE

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Știri Iulie 2015 – COMPERUR-Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural

3.07.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea București-Ilfov!
CNIPMMR organizează în 3 iulie 2015 targul locurilor de munca din regiunea Bucuresti-Ilfov in orasul Voluntari – Casa de Cultura. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție in cadrul evenimentului. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperur.ilfov@gmail.com.

8.07.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea Nord-Est!
CNIPMMR organizează în 8 iulie 2015 targul locurilor de munca din regiunea Centru in comuna Sancraiu de Mures – Restaurant Pestisorul de aur. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție in cadrul evenimentului. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperur.ne@gmail.com.

10.07.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea Centru!
CNIPMMR organizează în 10 iulie 2015 targul locurilor de munca din regiunea Nord-Est in comuna Belcesti – Sala de Sport a Liceului V.M Craiu. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție in cadrul evenimentului. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperurcentru@gmail.com.

17.10.2015 – Servicii de mediere în cadrul proiectului COMPERUR în regiunea Sud-Vest!
CNIPMMR organizează în 17 iulie 2015 targul locurilor de munca din regiunea Sud-Vest in comuna Sisesti – Caminul Cultural. În cazul in care doriți să vă angajați și aveți nevoie de un mediator, experții proiectului vă stau la dispoziție in cadrul evenimentului. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: comperur.sv@gmail.com.