Fonduri EUROPENE

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Știri noiembrie 2014 – COMPERUR-Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural

În perioada ianuarie-aprilie 2014, în comuna Șetafăneștii de Jos, județul Ilfov se va derula cursul de nivel 1 – lucrător instalator pentru construcții. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperur.ilfov@gmail.com.

 În perioada ianuarie-aprilie 2014, în comuna Șetafăneștii de Jos, județul Ilfov se va derula cursul de nivel 1 – manichiurist-pedichiurist. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperur.ilfov@gmail.com.

 În perioada ianuarie-aprilie 2014, în comuna Belcești, județul Iași se va derula cursul de nivel 1 – manichiurist-pedichiurist. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperur.ne@gmail.com.

 În perioada ianuarie-aprilie 2014, în comuna Belcești, județul Iași se va derula cursul de nivel 1 – lucrător instalator pentru construcții. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperur.ne@gmail.com.

În perioada ianuarie-iulie 2014, în comuna Belcești, județul Iași se va derula cursul de nivel 2– croitor îmbrăcăminte după comandă. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperur.ne@gmail.com.

În perioada ianuarie-aprilie 2014, în comuna Petelea, județul Mureș se va derula cursurl de nivel 1 – îngrijitor bătrâni la domiciliu. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperurcentru@gmail.com.

În perioada ianuarie-iulie 2014, în comuna Ațintiș, județul Mureș se va derula cursul de nivel 2 – operator introducere și validare date. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperurcentru@gmail.com.

 În perioada februarie-mai 2014, în sat Tibru, comuna Cricău, județul Alba se va derula cursul de nivel 1 – lucrător în comerț. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperurcentru@gmail.com.

În luna ianuarie 2014, în comuna Fișcău, județul Mureș se va derula cursurl de inițiere comunicare în liba germană. Persoanele interesate să urmeze acest curs și care fac parte din grupul țintă al proiectului se pot înscrie la comperurcentru@gmail.com.