Fonduri EUROPENE

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Targ de locuri de munca COMPERUR – invitatie Sancraiu de Mures, 8 iulie 2015

Miercuri, 8 iulie 2015, in localitatea Sancraiu de Mures, judetul Mures, va avea loc Targul Locurilor de Munca COMPERUR adresat persoanelor din mediul rural care au resedinta sau domiciliul in Mures.

Targul de cariera va reuni peste 35 de angajatori din judetele Mures, Alba si Brasov si este organizat in cadrul proiectului COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Targul se va desfasura in Sancraiu de Mures (judetul Mures), in cadrul Complexului Darina. Programul targului de joburi este de la 10:30 la 16:00, in data de 8 iulie 2015.

Pentru persoanele in cautarea unui loc de munca
Oportunitatile de cariera sunt adresate personalului calificat, dar si personelor necalificate si tinerilor care au sustinut examenul de bacalaureat, fara a urma o alta forma de invatamant. In cadrul acestui targ de locuri de munca pot participa persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Ce pot face vizitatorii in cadrul Targului locurilor de munca COMPERUR?

  • Pot aplica pentru oportunitatile de cariera oferite;
  • Pot interactiona cu reprezentanti ai companiilor, persoane care le pot oferi informatii cu privire la cum poate evolua cariera lor si cum pot obtine jobul dorit;
  • In cadrul standului de consiliere in cariera pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu pozitia la care aplica. Vor afla cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor;
  • Vor putea intalni reprezentanti ai companiilor din regiunea Centru care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile. De asemenea, pot profita de pachetul integrat de servicii de orientare profesionala care include urmatoarele: orientare si consiliere profesionala si medierea muncii.

Pentru angajatori
Targul de locuri de munca va fi dedicat angajatorilor interesati sa recruteze persoane aflate in cautarea unui loc de munca. COMPERUR vine cu acest tip de demers pentru o mai buna promovare a companiei/institutiei dumneavoastra cat si a nevoilor pe care aceasta o are in materie de resurse umane.

Targul de locuri de munca este o oportunitate in consolidarea unor relatii de parteneriat intre profesionisti pentru a identifica pe viitor si alte oportunitati de colaborare, cat si pentru a va include in reteaua nationala pe care o dezvoltam in cadrul proiectului COMPERUR prin intermediul platformei www.jobgroup.ro.

Participarea in aceasa retea va va oferi avantaje multiple in materie de politici de resurse umane atat in ceea ce priveste reducerea costurilor firmei dumneavoastra cu selectia si recrutarea personalului dar si in vederea identificarii de oportunitati pentru finantarea din fonduri nerambursabile a unor procese de calificare/recalificare a intregului personal, cat si pentru finantarea unor programe de crestere a calitatii profesionale a tinerilor pe care i-ati dori recrutati si angajati in compania dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa participati la targul de locuri de munca din Sancraiu de Mures, 8 iulie 2015, va rugam sa completati formularele de mai jos si sa le transmiteti catre adresa de e-mail gabriela.ciuciula@smeprojects.ro. Echipa COMPERUR va sta la dispozitie pentru orice clarificari.

Avand in vedere ca numarul de standuri disponibile la targ este unul limitat si pentru o organizare corespunzatoare a evenimentuliui, dar si pentru a nu rata beneficiile de vizibilitate (promovare) pe care le poate aduce targul institutiei dumneavoastra, avem rugamintea sa ne confirmati participarea cat mai devreme, completand acordul de colaborare atasat si formularul de prezentare a firmei.

Pentru orice informatii suplimentare pe aceasta tema (precum si pentru confirmarea participarii dumneavoastra) va sta la dispozitie:
Gabriela Ciuciula – Expert implementare – 0758099666, e¬mail gabriela.ciuciula@smeprojects.ro

Targul de locuri de munca va avea loc in Sancraiu de Mures in data de 8 iulie 2015, intre orele 10:30-16:00, in Complexul Darina.

Participarea la targ este gratuita!

Consiliul National al Intreprinderilor private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), implementeaza proiectul COMPERUR, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
Gabriela Ciuciula – Expert evenimente si implementare
Tel.: 0758 099.666, gabriela.ciuciula@smeprojects.ro