Fonduri EUROPENE

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Targurile de cariera COMPERUR – de ce sa participati?

INFORMATII GENERALE

Beneficiar: Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania
Cofinanţat din: Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Regiuni de implementare: Bucuresti-Ilfov, Centru, Nord-Est si Sud-Vest
Durata proiectului: 18 luni
Perioada de implementare: aprilie 2014 – septembrie 2015

Obiectivul general al proiectului este sprijinirea sutenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale din regiunile de dezvoltare de implementare a proiectului (Bucuresti-Ilfov, Centru, Nord-Est, Sud-Vest) prin dezvoltarea antreprenoriatului in activitati non-agricole si prin programe integrate de formare profesionala, consiliere si plasare pe piata muncii a grupului tinta.

Grupul tinta este compus din persoane aflate in cautarea unui loc de munca, persoane inactive, persoane ocupate in agricultura de subzistenta si someri tineri sau de lunga durata.

Targurile de cariera COMPERUR vor reuni mai multi angajatori si este organizat in cadrul proiectului COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural, co-fintantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Locatii si date de desfasurare a targurilor de cariera COMPERUR:

  • Targ de cariera in regiunea Bucuresti-Ilfov: Vineri, 3 iulie 2015, la Casa de Cultura din orasul Voluntari, judetul Ilfov, intre orele 10:00-16:00
  • Targ de cariera in regiunea Centru: Miercuri, 8 iulie 2015, in localitatea Sancraiu de Mures, judetul Mures, in incinta Complexului Darina, program 10:30 la 16:00
  • Targ de cariera in regiunea Nord-Est: Vineri, 10 iulie 2015, in localitatea Belcesti, judetul Iasi
  • Targ de cariera in regiunea Sud-Vest: Vineri, 17 iulie 2015, in localitatea Sisesti, judetul Mehedinti

Avanteje pentru persoanele in cautarea unui loc de munca

Oportunitatile de cariera sunt adresate personalului calificat, dar si personelor necalificate si tinerilor care au sustinut examenul de bacalaureat, fara a urma o alta forma de invatamant. In cadrul acestui targ de locuri de munca pot participa persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

In cadrul targurilor de cariera COMPERUR, participantii in cautarea unui loc de munca pot beneficia de urmatoarele:

  • Pot aplica pentru oportunitatile de cariera oferite;
  • Pot interactiona cu reprezentanti ai companiilor angajatoare, persoane care le pot oferi informatii cu privire la cum poate evolua cariera lor si cum pot obtine jobul dorit;
  • Stand de consiliere in cariera in care pot primi sfaturi cu privire la modul de redactare a CV-ului: continut, aspect, relevanta in raport cu pozitia la care aplica si cum pot aduce imbunatati la CV-ul lor pentru a atrage atentia angajatorilor;
  • Vor putea intalni reprezentanti ai companiilor anagajatoare care isi vor prezenta ofertele de locuri de munca disponibile;
  • Pot profita de pachetul integrat de servicii de orientare profesionala care include urmatoarele: orientare si consiliere profesionala si medierea muncii.

Avantaje pentru angajatori

Targul de locuri de munca COMPERUR vine in asistarea anagajatorilor sa recruteze persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Prin targurile de cariera COMPERUR, companiile si institutiile angajatoare se pot promova si isi pot rezolva nevoile pentru resurse umane.

Totodata, participarea la targul de cariera COMPERUR este o oportunitate in consolidarea unor relatii de parteneriat intre profesionisti pentru a identifica pe viitor si alte oportunitati de colaborare, dar si de includere a companiilor angajatoare in reteaua nationala pe care COMPERUR o dezvolta in prezent prin intermediul platformei www.jobgroup.ro.

Participarea la reteaua www.jobgroup.ro ofera multiple avantaje in materie de politici de resurse umane atat in ceea ce priveste reducerea costurilor firmei cu selectia si recrutarea personalului dar si in vederea identificarii de oportunitati pentru finantarea din fonduri nerambursabile a unor procese de calificare/recalificare a intregului personal, cat si pentru finantarea unor programe de crestere a calitatii profesionale a tinerilor potentiali angajati.

In cazul in care compania dumneavoastra este interesata sa participe la unul din targurile de cariera COMPERUR, va rugam sa confirmati participarea cat mai devreme. Acest demers este pentru o organizare cat mai corespunzatoare a targurilor de munca, deoarece numarul de standuri disponibile la targurile de cariera va fi unul limitat, dar si pentru ca firma dumneavoastra sa nu rateze beneficiile de vizibilitate (promovare) pe care le poate aduce targul organizatiei dumneavoastra.

Pentru a confirma participarea dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti urmatoarele formulare completate:

Persoana de contact: Gabriela Ciuciula – Expert implementare – 0758099666, e-mail gabriela.ciuciula@smeprojects.ro

Echipa COMPERUR va sta la dispozitie pentru orice clarificari!

Participarea la targ este gratuita!

Consiliul National al Intreprinderilor private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), implementeaza proiectul COMPERUR, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
Gabriela Ciuciula – Expert evenimente si implementare
Tel.: 0758 099.666, gabriela.ciuciula@smeprojects.ro